Despre mine

 

„Cu un zambet putem cuceri inimile celor ce au nevoie de noi. Sper ca si voi sa zambiti si toate postarile mele sa va aduca bucurie.

Pentru cei ce vor sa-si inteleaga viata, trecutul si viitorul, sunt aici, ca din experienta mea de viata sa pot impartasi realitatea unui om ce a renascut… si dupa ce a vazut rautatea unor oameni si iadul, L-a rugat pe Dumnezeu sa-i mai acorde o sansa…

Sunt putini oamenii care-si asuma trecutul il regreta si din noua viata isi propun sa ofere iubire punându-si timpul in slujba binelui, celor ce au nevoie de el.

Sa nu judecam ca sa nu fim judecati. Cand Dumnezeu m-a ridicat din iadul rautatii oamenilor, am promis sa devin eu lumina unei vieti noi pe care sa o traiesc” In si prin Hristos”

El este TOTUL si cu ajutorul Lui am reusit. Daca eu am putut asta si voi puteti. Trecutul ramane in urma, noi traim prezentul si ne dorim un viitor frumos pe care trebuie sa-l construim din caramizile ce au fost aruncate in noi.

De ce oare lumea este guvernata de rau? Pentru ca sunt multi oameni rai, dar noi nu trebuie sa fim ca ei. Tot ce este rau ne atrage ca un magnet si desi nu cunoastem oamenii ,emitem judecati care ne trimit apoi pe noi la judecata. Atunci se nasc blocajele noastre.

Istoria a dovedit ca multi din oamenii vremii care au gresit si s-au căit, azi stau langa tronul ceresc si se roaga pentru cei care au incercari in viata. Maria Magdalena, Maria Egipteanca, Pavel apostolul, marii ierarhi si preoți, Argato pr Arsenie, Bartolomeu Anania etc .au cunoscut iadul uraciunii oamenilor.

Dumnezeu la toti acesti mari oameni, le-a ingaduit suferinta in viata lor pt ca azi, sa fie exemple graitoare pentru cei ce au trecut si trec prin incercari si mai ales pt cei care reusesc sa-si schimbe viata renuntand la rau.

Si eu am fost incercat dar am facut un legamant, acela ca de acum incolo sa spun lumii cat de Bun si minunate sunt lucrurile Domnului si sa aduc bucurie in sufletele oamenilor. De aceea am ales slujirea Lui.

Acum va scriu pt a va ridica din suferinta si prin postarile mele, sa va dau indemnul de a nu renunța la voi. Viata merge mai departe, important este sa nu repetati greselile trecutului.

„Invingatorii nu renunță ” iar cei ce renunță nu vor fi niciodata invingatori” Azi v-am scris aceste cuvinte ca indemn al schimbarii voastre in bine. Cu totii meritam o sansa.

Fiti binecuvantati! „

 

Sunt absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa, al Facultatii de Drept cu studii postuniversitare de specialitate si recunoscut in urma practicarii si dezvoltarii Sacroterapiei ca fiind unul dintre putinii specialisti in aceasta noua materie de studiu – Sacroterapie, cu aprofundare in Psihologie comparata si identificarea personalitatii.

Am infiintat Institutul de Sacroterapie in cadrul Colegiului National de Administratie (C.N.A.) unde sunt profesor formator. I.S. va fi coordonat de profesori cu specialitate si experienta remarcabila in domeniu.

Dupa acreditare, cei interesati in initierea, formarea si cunoasterea acestor materii frecvent abordate si unice se vor putea inscrie la cursurile de profil in vederea aprofundarii si experimentarii unor cunostinte ce nu sunt disponibile in mediile sociale. Doresc sa initiez si sa le acord un sprijin real persoanelor care sunt interesate de aceasta lume sacra.

...